Linkbuilding

Zoals al is aangegeven op de SEO en SEA-pagina is Linkbuilding misschien wel het belangrijkste onderdeel van SEO. Daarom is het belangrijk dat je een gespecialiseerde linkbuilder inschakelt om vindbaar te worden in de organische zoekresultaten. Maar waar moet je nu op letten als je op zoek bent naar een linkbuilder?

– Let op de beloftes die het linkbuilding bedrijf doet. Belooft hij je dat je op positie 1 komt binnen afzienbare tijd? Dan moet er eigenlijk al een belletje gaan rinkelen. Dit kan tegenwoordig niet meer. In ieder geval, niet als je op de lange termijn vindbaar wilt blijven.

– Let erop dat de linkbuilder geïnteresseerd is in je bedrijf. Als hij dit niet is denkt hij niet genoeg mee over doelen die je hebt met het vindbaar worden in Google. Voor een linkbuilder is het namelijk belangrijk om te weten wat je doelen zijn, omdat hij daar de strategie (en zoekwoorden) op moet aanpassen.

– Vraag om behaalde resultaten of doe research onder ex-klanten. Hier kun je veel informatie uithalen over je aanstaande SEO of Linkbuilding bureau.

Dit zijn zomaar dingen waar je goed op moet letten! Wil je meer informatie hebben? Neem dan contact op via de contactpagina en richt je vraag aan Stan Wetering.

About Stan
Zoekmachine marketing specialist